Historie

Bakker de Jager is sinds 1967 gevestigd in Leerdam. Elbert en Guus de Jager begonnen aan de Vlietskant met Bakkerij de Jager. Eén van de dochters, Bertie, werkte van jongs af aan mee in de zaak. In de loop der jaren kwam Teunis Kamper vanuit Amsterdam naar Leerdam om te werken bij bakkerij De Jager. Teunis en Bertie werden een koppel en hadden de ambitie om het bedrijf over te nemen. In 1984 was het zover, Teunis en Bertie werden de tweede generatie en zetten Bakkerij de Jager voort. In 1986 werd Edwin geboren en in 1990 Astrid. Teunis en Bertie verbouwden in de loop der jaren een aantal keer. In 2000 vond de grootste verbouwing plaats en werd de winkel van 35m2 vergroot naar 70m2. Edwin heeft altijd de ambitie uitgesproken om de zaak van zijn ouders over te nemen. In 2005 gaat hij naar de Vakschool Wageningen om al zijn bakkers- en ondernemerspapieren te halen. In 2009 maakt hij de eerste stap door in de zaak te stappen. Bakkerij de Jager bestaat nu uit drie vennoten.

 

 

 

Historie

Het bedrijf maakt in 2009 een grote stap door een tweede winkel te openen. Dit gebeurt in het dorp Arkel. In februari 2011 neemt Bakker de Jager collega bakker van der Spek over en groeit het aantal winkels van twee naar vier. Ook wordt er een tweede productielocatie in gebruik genomen.
In april 2016 maakt het bedrijf weer een grote stap. De winkel aan de Vlietskant, waar het allemaal begonnen is verhuisd naar de Kerkstraat. Met een nieuwe, moderne, warme uitstraling van de winkel is het een hele goede stap geweest. Doordat de winkel al verhuisd was en het zo goed gaat met het bedrijf, was er nog maar 1 grote wens: Van 2 productielocaties naar alles onder 1 dak. En ook dit is gerealiseerd. In juni 2017 zijn de twee productielocaties samengevoegd onder 1 dak. De gloednieuwe bakkerij is gevestigd op het bedrijventerrein van Leerdam. Natuurlijk is iedereen hier van harte welkom om een kijkje te nemen.

En in januari 2020 openden wij onze 5e winkel in Meerkerk.

 

 

 

Missie en visie

Bakker de Jager bakt brood en banket op een eigentijdse manier. Dit staat centraal bij Bakker de Jager. Natuurlijk zijn kwaliteit en service bij ons tiptop in orde. Dit alles dankzij een vooruitstrevende aanpak, met innovatieve producten en een goed machinepark. Wat ook ontzettend belangrijk is: een team van 30 geweldige medewerkers.

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Vanzelfsprekend hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken wij de allerbeste grondstoffen voor onze producten. Ook de liefde en passie van onze bakkers proeft u terug in onze producten. Wij laten onze producten regelmatig keuren door een keuringsinstituut, maar natuurlijk zijn onze klanten de beste graadmeter voor onze producten.

 

 

 

 

 

Levering aan horeca en derde kanalen

Ook voor de horeca met speciale wensen zijn wij het bedrijf dat graag luistert, naar de wensen van onze klanten. Zo leveren wij ook onze producten aan diverse horeca gelegenheden in Leerdam en omstreken. Voor alle speciale wensen, is het voor onze bakkers weer een mooie uitdaging.
Wij leveren onze producten ook aan 3 bakkerswinkels. Deze zijn gevestigd in Gorinchem, Meerkerk en Ameide (Bakkerij Margriet en Ambachtelijke bakkerij Irene)